Reguli Utilizatori

Nu scrieti cu litere mari. (nu folositi tasta caps lock sau shift)
Nu repetati propozitiile indiferent de importanta lor.
Ascultati opiniile si sfaturile operatorilor.
Nu sunt permise folosirea nick-urilor care prin continutul lor fac reclama la diverse site-uri sau a altor retele de chat.
Un utilizator va primi BAN pentru folosirea repetata a unui limbaj inadecvat, hartuire, message flood sau daca va incerca sa foloseasca programe sau alte metode pentru a face rau unui alt utilizator.
Nu furati/utilizati nick-urile/numele de utilizator al altor persoane.
Nu este permisa folosirea numelor care contin injurii, trivialitati, cuvinte vulgare. Nici a Host-urilor .
Limbajului vulgar, abuziv sau profan nu este acceptat. In majoritatea cazurilor, autorul va primi un avertisment (i se va reaminti public sau in privat acest regulament), iar in cazul in care abuzul continua acesta va fi dat afara.
Nu se face copy&paste sau se redau conversatii sau fragmente de conversatii din ferestrele de privat ,NU dati pe main, link-uri ce contin imagini/video/discutii Triviale.
Hartuirea pe canal nu este TOLERATA. Daca va hartuieste cineva pe privat, ignorati-l (daca nu stiti sintaxa, intrebati unul dintre operatori) si daca autorul continua hartuirea pe canal, va fi tratat ca atare.
Actiuni globale de genul: /notice /ctcp [mesaj] scrisa manual sau generata de anumite scripturi este un motiv sever de ban, pentru ca probabil a fost o reclama fata de alte canale sau site-uri. Dreptul de /notice /ctcp #romania revine exclusiv operatorilor (+o). Durata aproximativa a banului este nedefinita.